Talr

Talr

Nova pomladna linija

Predstavljamo vam novo pomladno linijo jedilne posode v živih barvah.
Do 21.3. vam pri prednaročilu priznamo dodatne popuste.

Železna posoda za kuhanje

Za kvalitetno in naravno kuhanje vam predstavljamo kvalitetno železno posodo, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilo.

Kvalitetni kuharski pripomočki, ki vas ne pustijo na cedilu

Verjamemo v kvaliteto kuharskih izdelkov, ki vam pri ustvarjanju vaših kuharskih mojstrovin stojijo ob strani in vas ne pustijo na cedilu.

Boska

V Boski so nori na kuhinjska orodja in pripomočke, ki jih izdelujejo že 120 let. Verjamejo v kvalitetne izdelke, ki trajajo celo življenje. Za svoje izdelke so prejeli tudi nagrado Red Dot Award.

ONA

ONA je blagovna znamka sodobne domače namizne posode, ki navduši večino okusov. S svojimi lahkotnimi dizajni, včasih celo zabavnimi, lahko nadgradimo vsako mizo v krasen ambient.

Lacor

Lacor je špansko podjetje, ki proizvaja in razvija produkte na področju kuhinjskih pripomočkov za dom in profesionalno uporabo. Njihovi začetki segajo v leto 1949

Najbolj priljubljeno

Zaupajo nam

"Na Talr-ju sem naročila železno ponev s premazom proti prijemanju. Po enem tednu uporabe je ta postala moja vsakodnevna pomočnica. Uporabo priporočam vsem, ki si želite uporabljati tudi manj maščobe pri vašem kuhanju."

Ana

 

Ana uporablja:

Ponev FERRUM železna s premazom proti prijemanju

"Že dalj časa sem iskal krožnike modernega izgleda na katerih lahko serviram sladke in slane jedi. Celotna linija Element je izpolnila vse moje želje in z veseljem na njih postrežem jedi pripravljene za svoje najbližje."

Janez

 

Janez uporablja:

Krožnik Element plitev Φ26,5cm

"Pri pripravi piškotov sem vedno imela problem z razvaljanjem testa na točno debelino. Z valjarjem, s katerim lahko nastavljam debelino na katero si želim razvaljati testo, lahko enostavno pridem do vedno popolne debeline."

Minka

 

Minka uporablja:

Valjar merilni L38cm lesen

Prijavite se na naše novice

in si pridobite 10% popusta pri prvem nakupu!

* indicates required

Prosim označite, da se strinjate s prejemanjem novic.

Od novic se lahko kadarkoli odjavite na povezavi v vsakem prejetem e-poštnem sporočilu.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Zavedam se in soglašam, da spletna stran talr.si uporablja piškotke.
You have successfully subscribed!
This email has been registered